ASX (model 2019)

ASX (model 2019)

Nu! ASX tot € 1.500,- korting

In een wereld levendig als deze liggen nieuwe ideeën voor het oprapen.

En het delen van deze ervaringen met vrienden is wellicht nog mooier dan de ervaring zelf. Op maat gemaakt om precies aan uw eisen te voldoen, de ASX heeft het allemaal; Een slim en prikkelend design, zuinig motorengamma en meer dan genoeg verbluffende accessoires. Al deze vooruitstrevende eigenschappen komen samen in het perfecte formaat voor een Active Crossover; De Mitsubishi ASX.

Rijplezier begint met vertrouwen. En vertrouwen hangt af van controle. Om die reden heeft de Mitsubishi ASX een grote spoorbreedte en een lange wielbasis. Dat biedt een solide fundament, onder meer door de MacPherson voorwielophanging en de Multi-link achterwielophanging. Zij rekenen op een soepele wijze af met elke oneffenheid in het wegdek. De schokbrekers en stabilisatorstangen zijn afgestemd op sportief gebruik, wat een uitstekende handelbaarheid en stabiliteit oplevert in bochten. Gevoegd bij een zeer directe en soepele besturing voelt elke bestuurder zich één met de auto.

De ASX heeft een aerodynamisch uiterlijk en biedt elke bestuurder een perfecte zitpositie. De aflopende vorm van de motorkap zorgt voor een goed zicht op de weg wat zowel de veiligheid dient als het manoeuvreren met de auto vereenvoudigt. De hoge zit maakt het in- en uitstappen eenvoudig en is extra comfortabel op langere
trajecten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.