Autobedrijf Koster sluit zich aan bij Autovakmeester

Autobedrijf Koster sluit zich aan bij Autovakmeester

Per 1 oktober sluit Autobedrijf Koster in Nijkerk zich aan bij de garageformule Autovakmeester. En breidt het autobedrijf naast zijn Mitsubishi dealerschap uit door een universeel wagenpark in huis te halen. Met deze toevoeging blijft de eigenaar Olger Koster eigen baas en bieden ze dezelfde uitstekende service aan de klanten, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen van Autovakmeester.

Het autobedrijf vindt zijn oorsprong in Putten, waar het familiebedrijf in 1976 is gestart. Na de verhuizing naar Nijkerk en ruim 45 jaar Mitsubishi dealerschap is het tijd voor een volgende stap. Olger vertelt enthousiast waarom ze voor de landelijke garageformule hebben gekozen: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester naast het dealerschap, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Doordat wij gebruik kunnen maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden voor een goed tarief! Daarom zien wij de toegevoegde waarde van deze garageformule, ze worden niet voor niets beloond met de 1e plek bij het onderzoek van BOVAG. Een beoordeling van hun leden met een 8,9 bij dit formule onderzoek zegt genoeg. Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 36 maanden garantie op onderdelen en arbeid. Uniek voor universele autobedrijven in Nederland en dus nu ook voor ons! Het belangrijkste voor ons is: de klant is hiermee geholpen.”

Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is erg te spreken over de nieuwe toetreder: “Echte vakmannen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Dit professionele autobedrijf is een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Hun klanten weten dat goede service centraal staat”.

De klanten van deze allround garage kunnen, naast Mitsubishi ook met alle andere automerken terecht in de moderne werkplaats met voldoende meetapparatuur voor onder andere onderhoudsbeurten, APK keuringen en schadeherstel. Zij kunnen rekenen op:

  • 36 maanden garantie op onderdelen en arbeid
  • Onderhoud en reparatie van alle merken
  • Uitsluitend gebruik van A-merkonderdelen
  • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Autovakmeester in het algemeen

Autovakmeester is een universele garageformule van onderdelenleverancier Alliance Automotive Group en verbindt autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. Autovakmeester richt zich op universele autobedrijven en erkend reparateurs. De formule omvat onder meer garantie van 36 maanden op onderdelen en reparaties, 24/7 Europese pechhulp, volledig assortiment in A-merkonderdelen, opleiding en technische helpdesk via TECH360, Kentekenloket en optimale online vindbaarheid plus reviews.

Alliance Automotive Group Benelux

Alliance Automotive Group Benelux is actief in de distributie en verkoop van aftermarket onderdelen, accessoires, gereedschappen, banden en marketing concepten. Het bedrijf kent diverse dochters en formules: het netwerk PartsPoint (voormalig Brezan, Dabeko en Staadegaard-TC). Via het netwerk worden duizenden garagisten in Nederland en België dagelijks van onderdelen en ondersteuning voorzien. Alliance Automotive Group Benelux bedient tevens ruim 60 onafhankelijke grossiers in Nederland via Alliance Automotive Trading. Alliance Automotive Group Benelux biedt werk aan ongeveer 1.700 medewerkers. Alliance Automotive Group Benelux is een onderdeel van Alliance Automotive Group (Europa). Voor nadere informatie: www.allianceautomotivegroupbenelux.nl.

Over Alliance Automotive Group

Alliance Automotive Group is een leidende distributeur van personenauto- en bestelwagenonderdelen aan de onafhankelijke aftermarket in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Polen. AAG bedient ongeveer 40.000 garages met ruim 100.000 verschillende onderdelen voor onderhoud en reparatie via een netwerk van meer dan 300 vestigingen in eigendom en via circa 1.800 vestigingen van verbonden partners. Voor nadere informatie: www.allianceautomotivegroup.eu. AAG is volledig in handen van Genuine Parts Company, de grootste wereldwijde automotive onderdelen distributeur met activiteiten in Noord Amerika, Europa, Australië en Azië.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Bedrijfsvakantie

Tijdens onze bedrijfsvakantie van zaterdag 13 juli t/m vrijdag 2 augustus hanteren we aangepaste openingstijden.

Maandag t/m donderdag zijn we geopend van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Op vrijdag zijn we geopend van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.30 uur.

Zaterdag 13, 20 en 27 juli zijn we gesloten.

Vanaf maandag 5 augustus zijn we door de weeks weer normaal geopend. Zaterdagen 3, 10, 17 en 24 augustus zijn we geopend van 10.00 tot 12.00 uur.