Eclipse Cross

Eclipse Cross

UW VOORDEEL: € 1.500!

Inspirerend en onderscheidend

De Mitsubishi Eclipse Cross is een compleet nieuwe, compacte SUV met een coupé-achtige daklijn en optimale connectiviteit. Zijn beproefde Super-All-Wheel-Control technologie zorgt onder alle omstandigheden voor een veilige en plezierige rijervaring. Scherpe lijnen, een dynamische houding en Mitsubishi's nieuwe designtaal zijn slechts enkele van de zaken waarmee de volledig nieuwe Eclipse Cross zich onderscheidt.

Opvallend van buiten

Een sprinter die op het moment staat om uit de startblokken te schieten, dat beeld roept het design van de Eclipse Cross op. Deze atletische uitstraling wordt versterkt door de stoere, zwarte Dynamic Shield-grille en de verchroomde sierlijsten met 3D-effect. De koplampen en achterlichtunits hebben een high-tech en functioneel ontwerp.
De Eclipse Cross beschikt over een dubbel panoramadak dat geopend kan worden en is voorzien van blindering. Eveneens onderscheidend is de achterruit die wordt gesplitst door het led-remlicht over de gehele breedte van de auto. De extra achterruit zorgt voor een veilig zicht naar achteren.

Verfijnd van binnen

In het interieur creëert het dashboard met zwarte en zilveren elementen een sportieve en hoogwaardige sfeer. Het Smartphone Link Display Audio systeem zorgt op een veilige manier voor maximale connectiviteit. Met de touchpad controller op de middenconsole kunnen de functies op intuïtieve wijze bediend worden terwijl het kleuren head-up display de belangrijkste informatie in het gezichtsveld van de bestuurder toont. Ook via spraak kunnen functies en apps worden aangestuurd.

Uitdagend en slim

De Mitsubishi Eclipse Cross is voorzien van een flexibele achterbank, die 20 centimeter verschoven kan worden om meer beenruimte achterin te creëren, of juist meer bagageruimte. Dankzij de verstelbare rugleuning kan de zithouding naar wens worden aangepast.

Innovatieve technieken waken over de veiligheid van alle inzittenden. Het Lane Departure Warning systeem maakt de bestuurder erop attent wanneer de auto buiten de rijbaan dreigt te raken. Blind Spot Warning werkt samen met het Lane Change Assist en Rear Cross Traffic Alert systeem en waarschuwt wanneer voertuigen van de zij- en achterkant naderen en helpt de bestuurder bij
het achteruitrijden en veranderen van rijbaan. Rear Cross Traffic Alert waarschuwt daarbij ook voor voetgangers. De Eclipse Cross is standaard uitgerust met Forward Collision Mitigation (FCM), een noodstopsysteem dat de bestuurder helpt om kop-staartbotsingen te voorkomen.

Adaptive Cruise Control brengt de auto tot stilstand wanneer een voorganger vaart mindert of zelfs stopt. Een aanraking van het gaspedaal zet de auto dan weer in beweging.

De Eclipse Cross is verkrijgbaar met voor- of vierwielaandrijving. De vierwielaandrijving maakt gebruik van Mitsubishi's beproefde Super All Wheel Control (S-AWC) met Active Yaw Control (AYC), dat een optimale wegligging in bochten biedt en zorgt voor maximale tractie onder alle omstandigheden.

 

Heeft u belangstelling voor dit model en wilt u de folder/prijslijst inzien? Vul dan onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Voor welk model heeft u belangstelling?

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.