L200

L200

De nieuwe L200 (MY2020)!

De L200 heeft een ingrijpende en onderscheidende facelift ondergaan

Exterieur

De nieuwe Mitsubishi L200 is ontwikkeld in lijn met het concept 'Engineered Beyond Tough'. Dankzij de krachtige styling met de nieuwste interpretatie van het Dynamic Shield-designconcept, het herziende 4WD-systeem voor nog betere off-roadprestaties en de nieuwste, actieve veiligheids- en rijhulpsystemen is de concurrentiepositie van de L200 aanzienlijk versterkt. Het model is substantieel verbeterd ten aanzien van zijn voorgangers.

De voorzijde wordt gekenmerkt door het Dynamic Shield-designconcept. De hoge motorkaplijn en de agressievere koplampen, die hoger geplaatst zijn, geven het model een nog imposantere uitstraling.

Nieuwe carrosserievormen met contrasterende scherpe lijnen, bredere wielkasten en opvallende accenten benadrukken de kracht van een Mitsubishi pick-up en voegen extra moderniteit toe. De verlichting en de bumperdelen vormen een integraal onderdeel van het robuuste ontwerp en versterken de visuele breedte van de auto.

Interieur en uitrusting

Het gerestylede interieur heeft een moderne en robuuste uitstraling met nieuwe omlijsting voor de luchtroosters en het schakelpaneel. Zacht aanvoelende materialen en stikwerk op de middenconsole, armsteun en parkeerrem verhogen de kwaliteitsperceptie.

Naast bovenstaande verbeteringen zijn het meterpaneel aangepast voor een sportievere uitstraling en is er zowel voor als achter opbergruimte voor de Smartphone. Naast deze verbeteringen aan het interieur zijn ook meerdere veiligheidssystemen aan de uitrusting toegevoegd zoals Forward Collission Mitigation, Blind Spot Warning en Lane Departure Warning zoals bekend van andere
Mitsubishi modellen. De verschillende uitrustingniveaus staan hieronder weergegeven.

Aandrijflijn

De aandrijflijn van MY2020 is grondig aangepast. Er is een nieuwe 2.2 liter dieselmotor ontwikkeld om aan de Euro6d-TEMP emissienormen te kunnen voldoen. Daarnaast is het 4WD systeem aangepast en zijn de voorremmen en ophanging verbeterd.

Heeft u belangstelling voor dit model en wilt u de folder/prijslijst inzien? Vul dan onderstaand formulier in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Voor welk model heeft u belangstelling?

  Geen reactie's

  Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.