Maatregelen corona

Maatregelen corona

Als Autobedrijf Koster willen wij elke klant mobiel houden en letten wij altijd op uw veiligheid. We houden onze kwaliteit graag op het hoogste niveau en vinden het daarom belangrijk om u over de volgende zaken te informeren.

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Elke dag nemen we passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor uw gezondheid. Voor u en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Wij zorgen binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door minimaal 1,5 meter afstand te houden, geen handen te schudden en overige hygiëne maatregelen zorgvuldig na te leven. Wij houden de RIVM-richtlijnen continu in de gaten en handelen er zorgvuldig naar. Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct aan.

Showroom gesloten
Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Onze showroom is gesloten voor vrije inloop. Toch kunnen wij veel voor u betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij u van extra beeldmateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een specifiek voertuig. We zijn u graag van dienst voor de verkoop van een auto, inclusief inruil.

Werkplaats
Zonder tegenbericht kunnen alle service en onderhoudsafspraken doorgang vinden. Alle auto’s worden gedesinfecteerd op alle contactplaatsen voor we de sleutels weer aan u overhandigen.

Mocht een afspraak, door onvoorziene omstandigheden, niet kunnen plaatsvinden, dan nemen we tijdig contact met u op. Wij verzoeken u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken of via de e-mail info@kosternijkerk.nl. Heeft u al een afspraak gepland staan en voelt u zich fit, maar heeft u een kwetsbare gezondheid en wilt u liever het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperken? Dan kunnen wij u helpen door uw auto bij u thuis op te halen. Neem ook hierover contact met ons op.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.