Mitsubishi Motors naamgever Nationale Surftour 2019

Unieke sport past naadloos bij SUV-modellen van Mitsubishi Motors

Mitsubishi Motors naamgever Nationale Surftour 2019

Amstelveen, 1 april 2019 – Mitsubishi Motors Nederland is trotse hoofdsponsor van het NK Surftour 2019. Het Japanse merk omarmt hiermee de moeder van alle extreme sports. Bovendien is golfsurfen volgend jaar voor het eerst onderdeel van de Olympische Spelen in Tokyo.

Het NK Surftour bestaat uit drie evenementen: één in Scheveningen en één op Texel, waarna de finale in Frankrijk wordt gehouden. In verschillende leeftijdsklassen wordt gestreden om de officiële, nationale titels bij zowel de heren als de dames.

“Tijdens het surfen spelen atleten met de elementen van de natuur. Golfsurfen is een unieke sport, met een eigen karakter. Een sport die in het Japanse Tokyo in 2020 voor het eerst toetreedt tot de Olympische Spelen. Daarnaast past het progressieve en avontuurlijke karakter van surfen ook nog eens goed bij de SUV-modellen van Mitsubishi Motors, zoals de ASX, Eclipse Cross, Outlander en L200”, aldus Willem Jan Oosterveld van Mitsubishi Motors Nederland. “Het unieke karakter past perfect bij onze merkwaarden en ambities.”

Namens de Holland Surfing Association (HSA) organiseert Exventure Sports & Events het Nationale Kampioenschap Surftour 2019. Dankzij het partnerschap met Mitsubishi Motors kunnen de NK-evenementen naar een hoger niveau gebracht worden. Een goede ontwikkeling in het kader van talentontwikkeling van Nederlandse surfers.

De wedstrijden worden in het voorjaar gehouden in Scheveningen en op Texel. De uitslag van deze wedstrijden bepaalt welke zestien surfers doorgaan naar de finale in september op een unieke locatie in Frankrijk aan de Atlantische Ocean.

Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.nksurftour.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Bedrijfsvakantie

Tijdens onze bedrijfsvakantie van zaterdag 13 juli t/m vrijdag 2 augustus hanteren we aangepaste openingstijden.

Maandag t/m donderdag zijn we geopend van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Op vrijdag zijn we geopend van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.30 uur.

Zaterdag 13, 20 en 27 juli zijn we gesloten.

Vanaf maandag 5 augustus zijn we door de weeks weer normaal geopend. Zaterdagen 3, 10, 17 en 24 augustus zijn we geopend van 10.00 tot 12.00 uur.