Outlander

Outlander

UW VOORDEEL: € 4.000!

Klaar voor het avontuur

Van een gedurfde nieuwe styling tot krachtige prestaties, de OUTLANDER levert al het plezier van een robuuste SUV. U zult genieten van de betrouwbaarheid en wendbaarheid. Maar zeker ook van de gerenommeerde 4WD prestaties of u nu onderweg bent van of naar uw werk of een rit maakt door de natuur. Wanneer het avontuur roept, antwoordt u met de zeer efficiënte OUTLANDER.

Hoogstaande kwaliteit & volop ruimte

De OUTLANDER staat voor optimaal genieten. Met de elektrisch bedienbare achterklep en Keyless Operation is de auto prettig toegankelijk. Het interieur ademt de atmosfeer van aangenaam comfort en luxe afwerking. De stoelen zijn in diverse standen instelbaar en de dual-zone airconditioning biedt de bestuurder en passagier individueel een aangenaam klimaat. Veel aandacht is besteed aan de details. Van de toepassing van hoogwaardige en duurzame materialen tot glanzende accenten.

Diverse handige extra’s maken het interieur compleet. Premium kwaliteit, gekoppeld aan een optimale indeling en afwerking. Ook het interieur van de OUTLANDER is een belevenis op zich.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Bedrijfsvakantie

Tijdens onze bedrijfsvakantie van zaterdag 9 juli t/m vrijdag 29 juli hebben we aangepaste openingstijden.

Zaterdag 9, 16 en 23 juli zijn wij gesloten.

Maandag t/m donderdag geopend van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.30 uur.